Адміністратор
Термін навчання: 5,6 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: повна загальна середня освіта
Після закінчення навчання видається свідоцтво державного зразка
Кваліфікація: Адміністратор
У програмі навчання:
• обслуговування відвідувачів;
• організація документаційного забезпечення управління та підприємстві, установі;
• планування та організація роботи з персоналом;
• маркетингова діяльність підприємства, установи, організації;
• ділова іноземна мова
Медичні протипоказання: захворювання шкіри, опорно-рухового апарату, епілепсія, різко виражені неврози, хронічні інфекції, бактеріоносії, туберкульоз легенів.
Бармен
Термін навчання: 3,6 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: повна або базова загальна середня освіта
Вік: не менше 18 років на момент закінчення навчання. Після закінчення терміну навчання видається свідоцтво державного зразка.
Кваліфікація: 4 – 5 розряди
У програмі навчання:
• організація обслуговування в ресторанах;
• технологія приготування змішаних напоїв;
• основи фізіології харчування;
• кулінарна характеристика страв;
• технологічне обладнання;
• товарознавство харчових продуктів;
• основи обліку, обчислень, калькуляції та звітності.
Медичні протипоказання: захворювання шкіри, опорно-рухового апарату, епілепсія, різко виражені неврози, хронічні інфекції, бактеріоносії, туберкульоз легенів.
Офіціант
Термін навчання: 3,1 – 5,5 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: повна або базова загальна середня освіта
Вік: не менше 18 років після закінчення терміну навчання. Після закінчення видається свідоцтво державного зразка.
Кваліфікація: 3 – 5 розряди
У програмі навчання:
• фізіологія харчування, санітарія і гігієна;
• організація обслуговування в ресторанах;
• товарознавство харчових продуктів;
• технологічне обладнання;
• облік, калькуляція та звітність;
• кулінарна характеристика страв;
• іноземна мова за професійним спрямуванням;
• маркетинг та менеджмент
Медичні протипоказання: захворювання шкіри, опорно-рухового апарату, епілепсія, різко виражені неврози, хронічні інфекції, бактеріоносії.
Покоївка
Термін навчання: 3,6 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: повна або базова загальна середня освіта
Вік: не менше 18 років після закінчення терміну навчання. Після закінчення видається свідоцтво державного зразка.
Кваліфікація: 2 (1-2)-го розрядів
У програмі навчання:
• технологія обслуговування в готелях та туристських комплексах;
• будівлі і обладнання туристичних комплексів;
• санітарія і гігієна в підприємствах готельного типу;
• основи електротехніки
Медичні протипоказання: захворювання опорно-рухового апарату, епілепсія, різко виражені неврози, психічні захворювання, важкі форми алергії на пил та мийні речовини.
Майстер ресторанного обслуговування
Термін навчання: 4,7 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: професійно-технічна освіта відповідного напрямку підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем або перепідготовка та стаж роботи у сфері ресторанного господарства не менше 2 років
Вік: не менше 18 років після закінчення терміну навчання. Після закінчення видається свідоцтво державного зразка.
Кваліфікація: 4 розряд
У програмі навчання:
• організація і технологія обслуговування;
• технологія приготування страв, закусок, коктейлів;
• іноземна мова за професійним спрямуванням;
• інформаційні технології
Медичні протипоказання: захворювання шкіри, опорно-рухового апарату, епілепсія, різко виражені неврози, хронічні інфекції, бактеріоносії, туберкульоз легенів, психічні захворювання.
Кухар
Термін навчання: 3,8 – 7,4 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: повна або базова загальна середня освіта
Вік: не менше 18 років після закінчення терміну навчання. Після закінчення видається свідоцтво державного зразка.
Кваліфікація: 3 – 5 розряди
У програмі навчання:
• технологія приготування їжі з основами товарознавства;
• устаткування підприємств харчування;
• гігієна та санітарія виробництва;
• організація виробництва та обслуговування;
• облік, калькуляція і звітність
Медичні протипоказання: серцево-судинні захворювання, шкірні захворювання, простудні захворювання, запаморочення, захворювання нервової системи, глухота, цукровий діабет, виразкові хвороби.
Кондитер
Термін навчання: 3,8 – 6,3 міс.
Навчальна база: м. Рівне
Освітні вимоги: повна або базова загальна середня освіта
Вік: не менше 18 років після закінчення терміну навчання. Після закінчення видається свідоцтво державного зразка.
Кваліфікація: 2 – 5 розряди
У програмі навчання:
• технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства;
• устаткування підприємств харчування;
• малювання та ліплення;
• гігієна та санітарія виробництва;
• англійська мова за професійним спрямуванням;
• організація виробництва та обслуговування;
• облік, калькуляція і звітність
Медичні протипоказання: захворювання нервової системи, туберкульоз, дальтонізм, порушення психіки, простудні захворювання.